Om Kapu & Co. 2017-10-03T08:22:16+00:00

OM KAPU & CO.
ILDSJÆLENE I EGET HUS

KAPU & CO blev etableret den 1. januar 2011 af Trine Hyldahl Frederiksen og Helle Andersson som ligeværdige udviklere og medarbejdere. KAPU & CO blev til på baggrund af vores tidligere ansættelser, hvor vi arbejdede med afklaringsforløb af ikke forsikrede ledige i alle match- og målgrupper, bl.a. ledige på ledighedsydelse (fleksjobbere), sygemeldte på sygedagpenge samt kontanthjælpsmodtagere i alle aldersgrupper. De sidste 2 år af vores seneste ansættelse,
arbejdede vi alene sammen på et særligt ungeprojekt for Faxe kommune, og da muligheden opstod, for at køre dette videre med os selv bag roret, greb vi den.

Kodeordet bag arbejdet og succesen i alle vores projekter og forløb er at være en tæt kontaktperson og ildsjæl overfor den enkelte, men hvor ansvaret for egen livssituation og fremtid stadig ligger hos dem selv.

Trine Hyldahl Frederiksen

Bachelor i ernæring og sundhed.

Stifter og indehaver af KAPU & CO.

HENT CV
KONTAKT MIG

Helle Andersson

Socialrådgiver.

Stifter og indehaver af KAPU & CO.

HENT CV
KONTAKT MIG

Mentorordningen

KAPU & CO. og Faxe Kommune har et samarbejde om mentorordning til unge mellem 18-30 år.

KAPU & CO. tilbyder fremover også mentorordning til dem over 30 år.

Som mentor er arbejdet via samtaler at motivere, inspirere, konfrontere, vejlede samt træne den enkelte i fast struktur og forandringsprocesser i hverdagen.

LÆS MERE

P.U.MA Ungeprojektet

Vi har i mange år haft samarbejde med Faxe Kommune, og bl.a. i seks år kørt et tilbud til unge mellem 18-30 år, der har ret eller pligt til uddannelse. Her kunne de udvide deres kompetencer og øge deres viden i forhold til uddannelse og arbejde.

LÆS MERE