Personlig Jobformidler 2017-10-03T08:24:30+00:00

PERSONLIG JOBFORMIDLER
FOR FORSIKREDE LEDIGE

PERSONLIG JOBFORMIDLER

FOR FORSIKREDE LEDIGE

HVAD kan en Personlig Jobformidler – Uddannelses-/Jobcoach ?

En personlig Jobformidler kan ved hjælp af individuelle coachende samtaler være med til, at du får indsigt i dit eget potentiale. Du støttes i din egen indsats for at komme i job og/eller begynde uddannelse, herunder drøfte mulighederne for at skifte branche. 

HVORDAN arbejdes der ?

Hvis du har et ønske om at komme videre i dit arbejdsliv – enten med et nyt job eller uddannelse, så får du muligheden for, sammen med din Personlige Jobformidler at sætte realistiske mål og delmål for din fremtid.

Der arbejdes ud fra en coachende tilgang i de individuelle samtaler, og ved hjælp af forskellige praktiske og effektive værktøjer i coacharbejdet, får du indsigt i det, du tænker kan være dine begrænsninger og vaner. Undervejs i processen bliver du mere afklaret og derved motiveret i forhold til at se eget potentiale – så du vil være mere parat til at tænke i andre NYE VEJE.

Udover det primære i arbejdet, som er de coachende samtaler, er der også mulighed for at iværksætte meningsfyldte og opkvalificerende tiltag såsom Virksomhedspraktik, Løntilskud, Jobrotation, Uddannelse, Kurser m.v.

HVOR foregår det ?

Du henvises til din Personlige Jobformidler via din sagsbehandler i Jobcentret, og tidspunkterne for de enkelte samtaler, aftaler vi sammen undervejs. Samtalerne vil typisk foregå på vores adresse i Faxe.

HVEM er vi ?

Vi er to selvstændige ildsjæle med en bred og mangeårig erfaring indenfor individuelt arbejde med flere forskellige målgrupper af ledige – og er klar til også AT HJÆLPE DIG VIDERE…..

DOWNLOAD FOLDER

PROCESSEN & METODEN
PERSONLIG JOBFORMIDLER

figur1

INDHOLD

Coachende samtaler

Personlighedstype

CV & Ansøgninger med “nye øjne”

Ideer til brancheskift

Inspiration til nye veje & muligheder

Geografisk mobilitet

SE OGSÅ: P.U.M.A UNGEPROJEKT
FOR DIG MELLEM 18 OG 30 ÅR

KAPU & CO. har i mange år haft samarbejde med Faxe Kommune, og bl.a. i seks år kørt et tilbud til unge mellem 18-30 år, der har ret eller pligt til uddannelse. Her kunne de udvide deres kompetencer og øge deres viden i forhold til uddannelse og arbejde. P.U.M.A var et forløb, hvor de via personlig vejledning blev klædt på til at gennemføre et uddannelsesforløb og efterfølgende være en del af arbejdsmarkedet. De skulle naturligvis selv gøre en indsats, men sammen fik vi afklaret, hvordan deres fremtid kunne se ud!

LÆS MERE
DOWNLOAD FOLDER

Ring til Trine på 71 20 60 70 eller Helle 71 20 60 90
Eller send en besked til trine@kapu.dk eller helle@kapu.dk