Reference 2017-10-03T08:26:00+00:00

REFERENCE

KAPU & CO blev etableret den 1. januar 2011 af Trine Hyldahl Frederiksen og Helle Andersson som ligeværdige udviklere og medarbejdere. KAPU & CO blev til på baggrund af vores tidligere ansættelser, hvor vi arbejdede med afklaringsforløb af ikke forsikrede ledige i alle match- og målgrupper, bl.a. ledige på ledighedsydelse (fleksjobbere), sygemeldte på sygedagpenge samt kontanthjælpsmodtagere i alle aldersgrupper.
De sidste 2 år af vores seneste ansættelse frem til december 2010, arbejdede vi alene sammen på et særligt ungeprojekt for Faxe kommune, og da muligheden opstod, for at køre dette videre med os selv bag roret pr. den 1. januar 2011, greb vi den. Samarbejdet mellem Faxe kommune og os har undervejs været genforhandlet i forbindelse med udbudsrunder, og den seneste med det særlige ungeprojekt løb frem til den 31. december 2016. Efterfølgende er der startet andre tilbud, bl.a. som Personlig Jobformidler.

Vibeke Dyhr, Jobcenterleder i Faxe kommune.

Telefon: 56 20 36 36

Mobil: 40 80 22 75

Mail: vda@faxekommune.dk

Mentorordningen

KAPU & CO. og Faxe Kommune har et samarbejde om mentorordning til unge mellem 18-30 år.

KAPU & CO. tilbyder fremover også mentorordning til dem over 30 år.

Som mentor er arbejdet via samtaler at motivere, inspirere, konfrontere, vejlede samt træne den enkelte i fast struktur og forandringsprocesser i hverdagen.

LÆS MERE

P.U.MA Ungeprojektet

Vi har i mange år haft samarbejde med Faxe Kommune, og bl.a. i seks år kørt et tilbud til unge mellem 18-30 år, der har ret eller pligt til uddannelse. Her kan du udvide dine kompetencer og øge din viden i forhold til uddannelse og arbejde.

LÆS MERE